Jagos Tur Risotto
Ingredienser
Oksetyksteg Grøntsager fra frost Løg Knoldselleri Champignon Oksebouillon Parmesan, revet Salt+Peber Arborio ris - - - - - - - - - - I alt, hovedemne I alt, tilbehør I alt |
Mængde
- - 2 stk - - - - - - - - - |
|
Forberedelser hjemmefra:
- Kødet skæres i stykker fra 1x2 cm til 1x4 cm, steges og tørres.
- Løgene ternes, steges og tørres.
- Øvrige grøntsager skæres, tørres og tilsættes peber.
- Kød, grøntsager, parmesan, bouillon og ris pakkes separat. Husk salt.
Tilberedning:
- Kød og grøntsager udblødes senest mens man slår lejr. Jo længere det udblødes desto bedre.
- Der koges vand til risene. Når vandet koger tilsættes risene med salt, og blandingen koges op igen. Når vandet koger tages gryden af og sættes i pot-cozy.
- Der varmes vand og bouillon, kød og grøntsager tilsættes.
- Retten simrer indtil risene var færdige og røres til sidst med parmesanen.
Evt. kommentarer
- Pot-cozy er aldeles nødvendigt for at kunne lave denne ret.
- Der måtte godt have været 20% mere så man kunne spise sig ordentligt mæt.
- Kødet skæres i stykker fra 1x2 cm til 1x4 cm, steges og tørres.
- Løgene ternes, steges og tørres.
- Øvrige grøntsager skæres, tørres og tilsættes peber.
- Kød, grøntsager, parmesan, bouillon og ris pakkes separat. Husk salt.
Tilberedning:
- Kød og grøntsager udblødes senest mens man slår lejr. Jo længere det udblødes desto bedre.
- Der koges vand til risene. Når vandet koger tilsættes risene med salt, og blandingen koges op igen. Når vandet koger tages gryden af og sættes i pot-cozy.
- Der varmes vand og bouillon, kød og grøntsager tilsættes.
- Retten simrer indtil risene var færdige og røres til sidst med parmesanen.
Evt. kommentarer
- Pot-cozy er aldeles nødvendigt for at kunne lave denne ret.
- Der måtte godt have været 20% mere så man kunne spise sig ordentligt mæt.