FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Indisk Couscous Gryde


Ingredienser

Hakket oksekød (3-6%)
Wok Grøntsager (frost)
Stødt chili
Gul karry
Knorr's Indisk Risret

Couscous

- - - - - - - - - -
I alt, hovedemne
I alt, tilbehør

I alt
Mængde

-
-
-
-
2 breve

6 dl

- - -

Våd vægt [g]

800
500
-
-
98

432

- - -
1398
432

2756

Tør vægt [g]

348
48
-
-
98

432

- - -
494
432

926
kCal

1040
210
-
-
147

1468

- - -
1397
1468

2865

Picture

Forberedelser hjemmefra:
- Kødet steges og tørres efterfølgende.
- Grøntsagerne tørres.
- Kød og grøntsager pakkes separat.
- Couscous måles af og pakkes separat. Husk salt.
- Krydderier og Knorr's brevene pakkes separat.


Tilberedning:
-
Tørret kød og grøntsager opblødes i ca. 6 dl vand i madtermokanden i løbet af dagen.
- Kød og grøntsager (med væde) hældes i en gryde og koges op med yderligere 1,2 L vand.
- Tilsættes krydderier, Knorr's brevene og couscous. Rør rundt i retten.
- Gryden placeres i pot-cozy i ca. 10 min. eller til couscous'en er færdig.

Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os