FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Pølseret med Kartoffelmos ("Flydende Hjertestop")


Ingredienser

Wienerpølser
Bacon
Løg
Knorr's Tomatsuppe
Tørmælk
Parmesan, revet

Kartoffelmospulver

- - - - - - - - - -
I alt, hovedemne
I alt, tilbehør

I alt

Mængde

12 stk
2 pk
4 stk
2 breve
= 3 dl
1 brev

2 breve

- - -

Våd vægt [g]

750
300
469
40
30
100

200

- - -
1689
200

1889

Tør vægt [g]

433
64
60
40
30
100

200

- - -
727
200

927

kCal

2168
771
216
280
106
396

706

- - -
3937
706

4643

Picture

Forberedelser hjemmefra:
-
Pølser koges og skæres i mundrette stykker. Bacon skæres i mundrette stykker og steges.
- Løg og hvidløg skæres i tern.
- Ovenstående ingredienser tørres og pakkes separat.
- Øvrige ingredienser måles evt. af og pakkes.

Tilberedning:

- Pølser og bacon blødes op i madtermokanden mellem frokost og aften.
- Kartoffelmospulveret røres op i kogende vand. Tages af og placeres i pot-cozy indtil servering.
- Alle ingredienser foruden parmesan og kartoffelmospulveret varmes tilsat en passende mængde vand (ca. 1L), så retten bliver en cremet gryderet.
- Der anrettes og drysses med parmesan.


- Medmindre andet er angivet, tilhører alt materiale her på siden Team FROSTBIDT og må ikke anvendes i anden sammenhæng uden dennes skriftlige tilladelse - 
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os