Pølseret med Kartoffelmos ("Flydende Hjertestop")
Ingredienser
Wienerpølser Bacon Løg Knorr's Tomatsuppe Tørmælk Parmesan, revet Kartoffelmospulver - - - - - - - - - - I alt, hovedemne I alt, tilbehør I alt |
Mængde
12 stk 2 pk 4 stk 2 breve = 3 dl 1 brev 2 breve - - - |
|
Forberedelser hjemmefra:
- Pølser koges og skæres i mundrette stykker. Bacon skæres i mundrette stykker og steges.
- Løg og hvidløg skæres i tern.
- Ovenstående ingredienser tørres og pakkes separat.
- Øvrige ingredienser måles evt. af og pakkes.
Tilberedning:
- Pølser og bacon blødes op i madtermokanden mellem frokost og aften.
- Kartoffelmospulveret røres op i kogende vand. Tages af og placeres i pot-cozy indtil servering.
- Alle ingredienser foruden parmesan og kartoffelmospulveret varmes tilsat en passende mængde vand (ca. 1L), så retten bliver en cremet gryderet.
- Der anrettes og drysses med parmesan.
- Pølser koges og skæres i mundrette stykker. Bacon skæres i mundrette stykker og steges.
- Løg og hvidløg skæres i tern.
- Ovenstående ingredienser tørres og pakkes separat.
- Øvrige ingredienser måles evt. af og pakkes.
Tilberedning:
- Pølser og bacon blødes op i madtermokanden mellem frokost og aften.
- Kartoffelmospulveret røres op i kogende vand. Tages af og placeres i pot-cozy indtil servering.
- Alle ingredienser foruden parmesan og kartoffelmospulveret varmes tilsat en passende mængde vand (ca. 1L), så retten bliver en cremet gryderet.
- Der anrettes og drysses med parmesan.