FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Hjemmelavede müsli barer - Ca 10-12 stk.


Ingredienser   
- 100 g smør 
- 80 g brun farin 
- 1 spsk honning 
- 250 g havregryn 

Herudover er der mange muligheder for at variere ift. éns personlige præferencer. Et forslag kan være at tilsætte nødder, kokos, tørret frugt, frugtmos eller at dyppe de færdige barer i chokolade efter de er kølet af. Overordnet kan der tilsættes ca 150g tørstof (+/- alt efter hvor meget det valgte tørstof suger). Det reguleres nemmest ved at tilpasse mængden af havregryn. Her brugte vi kun ca. 200g havregryn, men tilsatte 100g kokos og 100g ristede pinjekerner.

Overordnet fremgangsmåde 
  1. Smelt smør, farin og honning i en gryde ved svag varme. Hæld havregrynene i en skål, og rør den smeltede smørblanding i. 
  2. Beklæd en lille bradepande (20 x 25 cm) med bagepapir, og fordel massen deri - giv hele overfladen et tryk, da de ellers smuldrer i oppakningen.
  3. Bag massen i ovnen i 20-25 minutter ved 180ºC. Afkøl og skær i stykker (den størrelse man ønsker). 

Kommentarer
Næste gang vil jeg nok tilsætte lidt mindre tørstof ift snask, da de godt kunne tåle at være lidt mere modstandsdygtige overfor at smuldre i oppakningen.
Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os