Lamme Gullash
Ingredienser
Lammekød vendt i paprika Løg Knoldselleri Soltørrede tomater Bladselleri Forårsløg Peberfrugt Hvidløg Knorr's Pasta Bolognese Tomatpasta Basmati ris - - - - - - - - - - I alt, hovedemne I alt, tilbehør I alt |
Mængde
- 2 stk 1/3 knold 1 ps 5 blade 1 bndt 1 stk 5 fed 1 brev 1 ds, lille - - - - |
|
Forberedelser hjemmefra:
- Kødet skæres i tern, vendes i edelsüss paprika (dækkes helt), steges og tørres.
- Grøntsager skæres i tern og tørres.
- Alle ovenstående ingredienser pakkes separat.
- Øvrige ingredienser måles evt af og pakkes separat. Husk salt i risene.
Tilberedning:
- Tørret kød og grøntsager opblødes i madtermokanden fra omkring frokost af. Hvis der er pladsproblemer i madtermokanden er det vigtigste kødet efterfulgt af knoldselleri og tilsidst de resterende grøntsager.
- Vand til ris koges op, ris og salt tilsættes, koges op, tages af og gryden placeres i pot-cozy indtil servering (færdige efter ca. 15 min).
- De opblødte ingredienser overføres til en gryde med yderligere ca. 7 dl vand.
- Knorr's Pasta Bolognese, soltørrede tomater og tomatpasta tilsættes.
- Kog op og lad simre i mindst 5 min (eller til risen er færdig).
- Kødet skæres i tern, vendes i edelsüss paprika (dækkes helt), steges og tørres.
- Grøntsager skæres i tern og tørres.
- Alle ovenstående ingredienser pakkes separat.
- Øvrige ingredienser måles evt af og pakkes separat. Husk salt i risene.
Tilberedning:
- Tørret kød og grøntsager opblødes i madtermokanden fra omkring frokost af. Hvis der er pladsproblemer i madtermokanden er det vigtigste kødet efterfulgt af knoldselleri og tilsidst de resterende grøntsager.
- Vand til ris koges op, ris og salt tilsættes, koges op, tages af og gryden placeres i pot-cozy indtil servering (færdige efter ca. 15 min).
- De opblødte ingredienser overføres til en gryde med yderligere ca. 7 dl vand.
- Knorr's Pasta Bolognese, soltørrede tomater og tomatpasta tilsættes.
- Kog op og lad simre i mindst 5 min (eller til risen er færdig).