FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Lamme Gullash


Ingredienser

Lammekød vendt i paprika
Løg
Knoldselleri
Soltørrede tomater
Bladselleri
Forårsløg
Peberfrugt
Hvidløg
Knorr's Pasta Bolognese
Tomatpasta

Basmati ris

- - - - - - - - - -
I alt, hovedemne
I alt, tilbehør

I alt
Mængde

-

2 stk
1/3 knold
1 ps
5 blade
1 bndt
1 stk
5 fed
1 brev
1 ds, lille

-

- - -
Våd vægt [g]

1200
150

300
50
250
220
147
5
45

93

700

- - -
2460
700

3160

Tør vægt [g]

400
19

48
50
15

20
35
1
45
93

700

- - -
726
700

1426

kCal

2500
69
105
142
53
73

37
-
70
91

2553

- - -
3440
2553

5693
Picture

Forberedelser hjemmefra:
- 
Kødet skæres i tern, vendes i edelsüss paprika (dækkes helt), steges og tørres. 
- Grøntsager skæres i tern og tørres.
- Alle ovenstående ingredienser pakkes separat. 
- Øvrige ingredienser måles evt af og pakkes separat. Husk salt i risene.

Tilberedning:
- Tørret kød og grøntsager opblødes i madtermokanden fra omkring frokost af. Hvis der er pladsproblemer i madtermokanden er det vigtigste kødet efterfulgt af knoldselleri og tilsidst de resterende grøntsager.
- Vand til ris koges op, ris og salt tilsættes, koges op, tages af og gryden placeres i pot-cozy indtil servering (færdige efter ca. 15 min).
- De opblødte ingredienser overføres til en gryde med yderligere ca. 7 dl vand. 
- Knorr's Pasta Bolognese, soltørrede tomater og tomatpasta tilsættes. 
- Kog op og lad simre i mindst 5 min (eller til risen er færdig).

Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os