FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Thai Grøn Karry


Ingredienser

Hakket oksekød 
Wok Grøntsager (frost)
Løg
Porre
Ingefær
Champignon
Kokosmælk, tørret
Grøn karry pasta


Jasmin ris

- - - - - - - - - -
I alt, hovedemne
I alt, tilbehør

I alt
Mængde

-
-
2 stk
-
-
-
= 5 dl
1 brev


6 dl

- - -
Våd vægt [g]

800
500
234
50
5
150
114
62

475

- - -
1915
475

2360
Tør vægt [g]

280
48
30
9
1
12
114
62

475

- - -
556
475

1031

kCal

1240
210
131
19
4
33
1005
93

1729

- - -
2735
1729

4464

Picture

Forberedelser hjemmefra:
- Kødet steges som 'måtte' ved 150C i ovnen. Fedtet afdryppes. *Måtten' skæres i 1x3 cm tern og disse tørres.
- Løg og pores skæres i tern, ingefær rives fint, champignon skives.
- Alle grøntsager inkl. wok-mix tørres.
- Grøntsager og kød pakkes separat.
- Ris måles af og pakkes separat. Husk salt.
- kokosmælk og karry pasta pakkes separat.

Tilberedning:
- Kød og grøntsager udblødes senest mens man slår lejr. Jo længere det udblødes desto bedre.
- Der koges vand til risene. Når vandet koger tilsættes risene med salt, og blandingen koges op igen. Når vandet koger tages gryden af og sættes i pot-cozy.
- Der koges vand til karryen. Oksekød og grøntsager tilsættes. Husk yderligere 5 dl vand til kokosmælken. 
- Retten koges op mens risene trækker færdig.
- Karrypastaen blandes i og retten er klar når risene er færdige.

Evt. kommentarer:
- Der måtte godt have været 20% mere så man kunne spise sig ordentligt mæt.
- Medmindre andet er angivet, tilhører alt materiale her på siden Team FROSTBIDT og må ikke anvendes i anden sammenhæng uden dennes skriftlige tilladelse - 
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os