FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Nem Chili Con Carne


Ingredienser

Hakket oksekød (3-6%)
Kidneybønner
Løg
Peberfrugter
Knorr's Chili con Carne

Parboiled ris

- - - - - - - - - -
I alt, hovedemne
I alt, tilbehør

I alt
Mængde

-
​3 ds
4 stk
2 stk
2 breve

8 dl

- - -
Våd vægt [g]

1200
720
469
293
98
​
663

- - -
2780
663

3443
Tør vægt [g]

522
220
60
70
98

663

- - -
970
663

1633

kCal

1560
706
216
74
147

2387

- - -
2703
2387

5090

Picture

Forberedelser hjemmefra:
- Kødet steges og tørres efterfølgende.
- Løg og peberfrugter skæres i tern. Bønner skylles og alle tre tørres.
- Alle ovenstående ingredienser pakkes separat.
- Øvrige ingredienser måles evt af og pakkes separat. Husk salt i risene.

Tilberedning:

- Vand til ris koges op. Ris tilsættes, koges op, tages af og gryden placeres i pot-cozy indtil servering.
- Alle øvrige ingredienser koges op med en passende mængde vand (ca. 2L), til en cremet konsistens.


Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os