FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Pasta Bolognese


Ingredienser

Hakket oksekød (3-6%)
Soltørrede tomater
Knorr's Spaghetti Bolo.
Parmesan, revet

Pasta. hurtigkogende

- - - - - - - - - -
I alt, hovedemne
I alt, tilbehør

I alt
Mængde

-
1 ps
2 breve
-

-

- - -

Våd vægt [g]

800
50
98
50

600

- - -
998
600

1598

Tør vægt [g]

348
50
98
50

600

- - -
546
600

1146

kCal

1040
142
147
213

2208

- - -
1542
2208

3750

Picture

Forberedelser hjemmefra:
- Kødet steges og tørres efterfølgende.
- De soltørrede tomater skæres i strimler.
- Alle ingredienser pakkes separat. Husk salt.


Tilberedning:
- Det tørrede
kød opblødes i ca. 1 L vand i madtermokanden i løbet af dagen.
- Kødet (med væde) hældes i en gryde, tilsættes soltørrede tomater, lidt ekstra vand og Knorr's brevene og koges op.
- Gryden placeres i pot-cozy.
- Pastaen koges jf anvisningerne på posen.
- Der anrettes og drysses med parmesan.

Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os