FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Svinet Frikassé


Ingredienser

Svinekød i tern
Løg
Gulerødder
Bladselleri
Tørrede svampe
Knorr's Frikassé

Basmati ris

- - - - - - - - - -
I alt, hovedemne
I alt, tilbehør

I alt
Mængde

-
2 stk
3 stk
5 blade
1 ds
2 breve

-

- - -

Våd vægt [g]

970

290
265
240
35
80

625

- - -
1880
625

2505

Tør vægt [g]

335

37
65
15
35
80

625

- - -
567
625

1192

kCal

1814

133
104
53
60
137

2277

- - -
2301
2277

4578
Picture

Forberedelser hjemmefra:
- Kødet skæres i tern, steges og tørres. 
- Grøntsagerne skæres i tern eller tynde strimler og tørres.
- Alle ingredienser pakkes separat. 
- Øvrige ingredienser måles evt af og pakkes separat. Husk salt i risene.

Tilberedning:
- Kød og grøntsager opblødes i madtermokanden fra omkring frokost. Hvis der er pladsproblemer i madtermokanden er det vigtigste kødet efterfulgt af gulerødder og dernæst svampe.
- Vand til ris koges op, ris og salt tilsættes, koges op, tages af og gryden placeres i pot-cozy indtil servering (færdige efter ca. 15 min).
- De opblødte ingredienser overføres til en gryde (med yderligere et par dl vand hvis madtermokanden ikke er så stor).  
- Tilsæt Knorr's Frikassé og evt. grøntsager der ikke er blevet blødt op. 
- Kog op og lad simre i mindst 5 min (eller til risen er færdig).

- Medmindre andet er angivet, tilhører alt materiale her på siden Team FROSTBIDT og må ikke anvendes i anden sammenhæng uden dennes skriftlige tilladelse - 
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os