Svinet Frikassé
Ingredienser
Svinekød i tern Løg Gulerødder Bladselleri Tørrede svampe Knorr's Frikassé Basmati ris - - - - - - - - - - I alt, hovedemne I alt, tilbehør I alt |
Mængde
- 2 stk 3 stk 5 blade 1 ds 2 breve - - - - |
|
Forberedelser hjemmefra:
- Kødet skæres i tern, steges og tørres.
- Grøntsagerne skæres i tern eller tynde strimler og tørres.
- Alle ingredienser pakkes separat.
- Øvrige ingredienser måles evt af og pakkes separat. Husk salt i risene.
Tilberedning:
- Kød og grøntsager opblødes i madtermokanden fra omkring frokost. Hvis der er pladsproblemer i madtermokanden er det vigtigste kødet efterfulgt af gulerødder og dernæst svampe.
- Vand til ris koges op, ris og salt tilsættes, koges op, tages af og gryden placeres i pot-cozy indtil servering (færdige efter ca. 15 min).
- De opblødte ingredienser overføres til en gryde (med yderligere et par dl vand hvis madtermokanden ikke er så stor).
- Tilsæt Knorr's Frikassé og evt. grøntsager der ikke er blevet blødt op.
- Kog op og lad simre i mindst 5 min (eller til risen er færdig).
- Kødet skæres i tern, steges og tørres.
- Grøntsagerne skæres i tern eller tynde strimler og tørres.
- Alle ingredienser pakkes separat.
- Øvrige ingredienser måles evt af og pakkes separat. Husk salt i risene.
Tilberedning:
- Kød og grøntsager opblødes i madtermokanden fra omkring frokost. Hvis der er pladsproblemer i madtermokanden er det vigtigste kødet efterfulgt af gulerødder og dernæst svampe.
- Vand til ris koges op, ris og salt tilsættes, koges op, tages af og gryden placeres i pot-cozy indtil servering (færdige efter ca. 15 min).
- De opblødte ingredienser overføres til en gryde (med yderligere et par dl vand hvis madtermokanden ikke er så stor).
- Tilsæt Knorr's Frikassé og evt. grøntsager der ikke er blevet blødt op.
- Kog op og lad simre i mindst 5 min (eller til risen er færdig).