FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Jagos Tur Risotto


Ingredienser

Oksetyksteg
Grøntsager fra frost
Løg
Knoldselleri
Champignon
Oksebouillon
Parmesan, revet
Salt+Peber

Arborio ris


- - - - - - - - - -
I alt, hovedemne
I alt, tilbehør

I alt

Mængde

-
-
2 stk
-
-
-
-
-

-

- - -

Våd vægt [g]

500
325
234
92
500
10
50
-

500

- - -
1711
500


2211
Tør vægt [g]

100
45
30
15
56
10
50
-

500

- - -
306
500

806

kCal

1065
130
131
32
110
27
213
-

1825

- - -
1708
1825

3533

Picture

Forberedelser hjemmefra:
- Kødet skæres i stykker fra 1x2 cm til 1x4 cm, steges og tørres.
- Løgene ternes, steges og tørres.
- Øvrige grøntsager skæres, tørres og tilsættes peber.
- Kød, grøntsager, parmesan, bouillon og ris pakkes separat. Husk salt.

Tilberedning:
- Kød og grøntsager udblødes senest mens man slår lejr. Jo længere det udblødes desto bedre.
- Der koges vand til risene. Når vandet koger tilsættes risene med salt, og blandingen koges op igen. Når vandet koger tages gryden af og sættes i pot-cozy.
- Der varmes vand og bouillon, kød og grøntsager tilsættes.
- Retten simrer indtil risene var færdige og røres til sidst med parmesanen.

Evt. kommentarer
- Pot-cozy er aldeles nødvendigt for at kunne lave denne ret.
- Der måtte godt have været 20% mere så man kunne spise sig ordentligt mæt.

- Medmindre andet er angivet, tilhører alt materiale her på siden Team FROSTBIDT og må ikke anvendes i anden sammenhæng uden dennes skriftlige tilladelse - 
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os