FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Forberedelse, forberedelse og atter forberedelse!

13/11/2015

0 Kommentarer

 
”Hvorfor i alverden ligger du i en mørk og våd skovbund og laver mavebøjninger? Og hvilket slags menneske rager alene rundt i en skov med 2 dæk på slæb?!?” Disse tanker med flere slår mig forleden da jeg har brugt endnu en grå og våd november aften i Rudeskov som for tiden ikke ligefrem myldrer med liv. Men svaret kommer hurtigt til mig: det gør folk, der er bidt af FROSTEN!

Der er for tiden fuld fart på forberedelserne og vi kan vist i Team FROSTBIDT ikke undsige os en hvis grad af ekspeditionsfeber. Det er den slags syge, der gør at man glæder sig over det våde efterår hvor de faldne blade gør dækkene ENDNU tungere, hvilket selvsagt er en god ting da det bider ekstra godt i lårene!

Udover hverdagstræningen er der så småt ved at komme styr på en række andre punkter af ekspeditions dagsorden. Vi har fået arrangeret transport til start (nordspidsen) og slutpunktet (sydspidsen) af vores ekspedition, vi har fået anskaffet os rifler til forsvar mod bjørne og sidst men ikke mindst har vi fået anskaffet os turkort (1:100,000) over hele Spitsbergen. Så nu starter der en lang og fornøjelig proces med at finde den mest optimale rute gennem Spitsbergens mange og desværre ret sprækkede gletschere!  Ca 90% af ruten kommer til at foregå på forskellige gletschere så der skal nok blive rig mulighed for at få brugt vores gletcher egenskaber!

0 Kommentarer



Efterlad et svar.

    Lad os høre fra dig

    Vi vil løbende smide lidt nyheder op her på siden omkring vores gøren og laden. Har du et spørgsmål eller kommentar til tur- planlægning eller grej så stil det endelig her, så vil vi svare så godt som muligt.

    Arkiv

    August 2019
    Juli 2019
    Maj 2016
    April 2016
    Marts 2016
    Februar 2016
    Januar 2016
    December 2015
    November 2015
    September 2015
    Juli 2015
    Februar 2015
    September 2014
    Maj 2014
    November 2013

    Kategorier

    Alle
    Svalbard

    RSS-feed

Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os