FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Forberedelser til årets tur!

5/2/2015

0 Kommentarer

 
Billede
Imorgen drager vi afsted på årets tur til Hardangervidda/Hallingskarvet nationalpark og vi glæder os helt vildt til at komme væk fra den våde danske vinter og op til sprød sne og bjerge! Den forgangne uge har vi brugt på at forberede os på alle mulige måder. Vi har fået øvet gletcherrutiner, makkerredning og klatring på reb på forskellige måder. Dertil har fulgt en lang diskussion om hvilket grej vi skal have med i år og der er lagt meget arbejde i at udvælge samt forbedre det vi havde med sidste år. Som det ses på et af billederne forneden har vi i år eksperimenteret med et nyt brænder setup hvor en kagedåse danner rammen om et forhåbentlig mere effektivt, praktisk og lettere brændersystem. Dertil er der blevet syet en hel masse og vi har fået sat vores nye og flotte logo på det meste af vores beklædning.
Igår og idag er tiden gået med de mere typiske forberedelse op til enhver turafgang: afvejning, ompakning og tørring af mad samt det altid udfordrende puslespil det er at få alting pakket ned så det fylder mindst muligt og er let tilgængeligt når man har brug for det.

Vejrudsigten lover også en spændende og udfordrende tur, da der udover lidt halvkedeligt vejr i langtidsmeldings er meldt storm nu på lørdag! Vores oprindelige plan var at være oppe på Hardangerjukølen lørdag men det kan jo vise sig at være lidt uheldig planlægning...
Her er lidt billeder fra den sidste tids forberedelser.
0 Kommentarer



Efterlad et svar.

    Lad os høre fra dig

    Vi vil løbende smide lidt nyheder op her på siden omkring vores gøren og laden. Har du et spørgsmål eller kommentar til tur- planlægning eller grej så stil det endelig her, så vil vi svare så godt som muligt.

    Arkiv

    August 2019
    Juli 2019
    Maj 2016
    April 2016
    Marts 2016
    Februar 2016
    Januar 2016
    December 2015
    November 2015
    September 2015
    Juli 2015
    Februar 2015
    September 2014
    Maj 2014
    November 2013

    Kategorier

    Alle
    Svalbard

    RSS-feed

Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os