FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Krudt og Kort

16/11/2015

 
Team FROSTBIDT har travlt for tiden!
Heldigvis er ikke alle punkterne på dagsorden lige sure at skulle få styr på. Søndag formiddag blev brugt på skydebanen med den ene af vores nyindkøbte rifler. Målet var at få lidt føling med geværet og et indtryk af faciliteterne på banen. 
Eftermiddagen blev brugt på ruteplanlægning, hvilket vi kan hilse og sige kan være lidt af en udfordring, når man skal jonglere ​17 kort for at dække distancen.
Billede

Kommentarer er lukket.

    Lad os høre fra dig

    Vi vil løbende smide lidt nyheder op her på siden omkring vores gøren og laden. Har du et spørgsmål eller kommentar til tur- planlægning eller grej så stil det endelig her, så vil vi svare så godt som muligt.

    Arkiv

    August 2019
    Juli 2019
    Maj 2016
    April 2016
    Marts 2016
    Februar 2016
    Januar 2016
    December 2015
    November 2015
    September 2015
    Juli 2015
    Februar 2015
    September 2014
    Maj 2014
    November 2013

    Kategorier

    Alle
    Svalbard

    RSS-feed

- Medmindre andet er angivet, tilhører alt materiale her på siden Team FROSTBIDT og må ikke anvendes i anden sammenhæng uden dennes skriftlige tilladelse - 
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os