FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

Winter is coming!

23/9/2015

0 Kommentarer

 
Det er efterårsjævndøgn og dermed er vinteren er på vej. Alene det er nok til at få det til at gibbe utålmodigt i en hver FROSTBIDT krop, men vi i Teamet er også helt oppe at ringe over at der NU KUN ER ET HALVT ÅR til at vi står spændt for vores pulke, klar til at kaste os ud i vores eventyr på Svalbard.

Midt i august var vi i den, for tiden usædvanlige situation, at vi alle fire var i landet samtidig. Det udnyttede vi til en produktiv aften med afdækning af hvad der skal til for at komme videre, uddelegering af opgaver, fastlægning af deadlines mm. Det betyder at vi siden sidste indlæg har:
  • Taget hul på bureaukratiet med at få vores tur godkendt hos Sysselmanden på Svalbard (øverste myndighed deroppe). Det betyder ruteplanlægning, at undersøge SAR-forsikring, finde sikkerhedsudstyr mm.
  • Startet processen med at købe to brugte Parker Hale rifler kal. 30.06, så vi kan tage våben med vi er vant til at håndtere (og forhåbentlig alle kan ramme med),
  • Snakket med de lokale hundeudlejere og udbydere af bjørnehegn og transport i terrænet.

Vi har desuden haft en aften med udveksling af røverhistorier og erfaringer med Rikki fra  Drømmenlever.nu. Rikki har gang i et fedt koncept med Drømmenlever.nu og vi har planer om et fremadrettet samarbejde, men mere om det på et senere tidspunkt.
Med andre ord tager turen form og vores tanker kredser i stigende grad om frost og vinter. Her er et billede fra vores tur til Hardangervidda i '12 lidt at komme i den rette FROSTBIDT-stemning til:
Picture
0 Kommentarer



Efterlad et svar.

    Lad os høre fra dig

    Vi vil løbende smide lidt nyheder op her på siden omkring vores gøren og laden. Har du et spørgsmål eller kommentar til tur- planlægning eller grej så stil det endelig her, så vil vi svare så godt som muligt.

    Arkiv

    August 2019
    Juli 2019
    Maj 2016
    April 2016
    Marts 2016
    Februar 2016
    Januar 2016
    December 2015
    November 2015
    September 2015
    Juli 2015
    Februar 2015
    September 2014
    Maj 2014
    November 2013

    Kategorier

    Alle
    Svalbard

    RSS-feed

Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os