FROSTBIDT
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os

X-TREME Outdoor Familieliv!

14/12/2015

0 Kommentarer

 
Team FROSTBIDT tog en pause fra juletravlhed og ekspeditionsforberedelser i et par timer torsdag aften og mødtes med Erik, som har kontaktet os via vores hjemmeside. Erik er i gang med at udvikle et meget spændende pulk-koncept og ønskede vores input, hvilket vi selvfølgelig indvilgede i. Erik er selv bidt af FROST’en (og er endda også ingeniør!), men er blevet en voksen mand med familie, så hans behov har ændret sig hvad angår udstyr til vintertur. Det gælder også pulk, hvor han ikke længere nødvendigvis har brug for en frygtindgydende stor ekspeditionspulk i eksotiske letvægtsmaterialer (hvilket jo allerede findes på markedet), men nærmere et bredt anvendeligt oppakningssystem, som passer til en mand, der tager familien med på tur. Men altså også en mand som I ny og næ kan snige sig ud I FROST’en med drengene. Så pulken skal kunne lidt af hver!
 
Ideerne og diskussionen fik frit løb og hvad der var planlagt til at være et kort møde udviklede sig pludseligt til en mindre helaftensforestilling, hvor der blev tegnet ingeniør-krusseduller og nørdet alt fra materialer og bøjningsstivhed til ergonomi og turglæde! Vi må nok sige at Erik bestemt er en mand efter vores FROSTBIDTe hjerter
Billede
Vi synes Erik har en rigtig god idé og vi har aftalt at fortsætte samarbejdet fremadrettet og hjælper således gladelig Erik ved at dele vores erfaringer og indsigt med ham. Vi er spændte på at se det færdige produkt og vil følge udviklingen her, så stay tuned!
0 Kommentarer



Efterlad et svar.

    Lad os høre fra dig

    Vi vil løbende smide lidt nyheder op her på siden omkring vores gøren og laden. Har du et spørgsmål eller kommentar til tur- planlægning eller grej så stil det endelig her, så vil vi svare så godt som muligt.

    Arkiv

    August 2019
    Juli 2019
    Maj 2016
    April 2016
    Marts 2016
    Februar 2016
    Januar 2016
    December 2015
    November 2015
    September 2015
    Juli 2015
    Februar 2015
    September 2014
    Maj 2014
    November 2013

    Kategorier

    Alle
    Svalbard

    RSS-feed

Powered by Create your own unique website with customizable templates.
  • Blog
  • Turberetninger
    • Sylarna, MAR '19
    • Svalbard På Langs, 2016
    • Jotunheim (Randoneé), APR '15
    • Hardangervidda, feb. '15
    • Jostedalsbreen (Gletcherkursus), aug. '14
    • Børgefjell, jan. '14
    • Jotunheim, feb. '13
    • Hardangervidda, feb. '12
    • Rondane, feb. '11
    • Hedmarksvidda, Vinteren '10
  • FROST-Guiden
    • Grej Tips
    • Lejrrutiner
    • Pakkelister
    • Kogebogen >
      • Tørring af Madvarer
      • Tips til Fjeldkøkkenet
      • Opskrifter: Aftensmad >
        • Boller i Karry
        • Fyningsgryde
        • Gustavs Chili Con Carne
        • Indisk Couscous Gryde
        • Lamme Gullash
        • Mørbradgryden
        • Nem Chili Con Carne
        • Pasta Bolognese
        • Pølseret
        • Risotto
        • Svinet Frikassé
        • Thai Grøn Karry
        • Thai Lime Gryde
      • Opskrifter: Snacks >
        • Müslibarer
  • Teamet
    • Kontakt os